Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
Resort i Florida - Poolområde

Investering

Er det virkelig muligt at holde ”gratis ferie” i Florida?

Er det virkelig muligt at holde ”gratis ferie” i Florida?

Helt bogstavelig talt ”gratis ferie” får du ikke som investor i et feriehus i Florida… og dog – næsten alligevel: Du skal naturligvis først investere et beløb i selve købet af feriehuset.

Lad os for letheds skyld vælge et tal, hvor der ikke behøver at være en regnemaskine i nærheden (og som heller ikke er helt urealistisk) – USD 450.000 for et stort feriehus med f.eks. 5 soveværelser til 10-12 personer og leveret møbleret og nøglefærdigt i en af de mange resorts omkring Orlando.

Feriehus i Florida - Udsigt

Der vil typisk være tale om et hus på ca. 300 m2, som vil kunne udlejes i ca. 35 uger om året og indbringe en lejeindtægt på ca. USD 50.000 efter betaling til management selskab.

De samlede faste udgifter + de løbende driftsudgifter er naturligvis afhængige af flere faktorer, herunder ikke mindst hvor meget, du selv og din familie vil benytte huset, samt i hvilke perioder af året, dette sker (højsæson er typisk omkring højtiderne Thanksgiving i november, jul/nytår og påske, men også skolesommerferien i juli og august er efterspurgt).

Feriehus i Florida - Stue

Som en grov tommelfingerregel kan man sige, at en gennemsnitlig udlejning på mellem 1,5 og 2 uger pr. måned jævnt fordelt over hele året (i alt ca. 25 uger) giver et 0-resultat, hvor lejeindtægter og faste samt løbende driftsudgifter udligner hinanden. Du kan således let finde f.eks. 2 x 3 uger om året, hvor du og din familie selv holder ”gratis” ferie i ferieboligen.

I tillæg til den løbende lejeindtægt, som altså er positiv, har du en rimelig mulighed for at få en ekstraindtægt i tilfælde af at den amerikanske dollar i løbet af nogle år vil komme tilbage på tidligere tiders højere vekselkurs end den nuværende. Hvis denne stigning indtræffer, stiger dine lejeindtægter i dansk valuta tilsvarende, og du vil tilmed også kunne opnå en ekstra – skattefri – indtægt, når du omveksler dine lejeindtægter fra USD til DKK, eller hvis du en dag beslutter dig for at sælge huset.

Det er naturligvis ikke muligt at sige noget helt sikkert om fremtidens salgsmuligheder, men det kan dokumenteres, at ferieboliger i Orlando-området gennem de seneste år er steget mere end 8 % årligt.

Prisniveauet på huse er i 2017 cirka nået op på niveauet inden finanskrisens indtog i 2008, men er dog fortsat på vej opad.

Hus nummer 13 :-)

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620