Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
udlejning

Udlejning

Hvorledes fungerer udlejningen?

Hvorledes fungerer udlejningen?

Indledningsvis skal du være opmærksom på, at det er de færreste feriehuse i Florida, som det er tilladt at udleje på korttidsbasis (typisk ugevis). Men netop i området omkring Orlando er det undtagelsesvis den største del af feriehusene i de forskellige resorts, som har denne tilladelse.

Feriehusejeren indgår en udlejnings- og administrationsaftale med et såkaldt ”management selskab”. Denne aftale gælder for 1 år ad gangen, men kan løbende forlænges. Et management selskab har som regel 2 helt overordnede opgaver, som du kan få glæde af.

For det første sørger selskabet for tilsyn med ferieboligen, ikke mindst i forbindelse med eventuelle lejemål. Selskabet sørger på dine vegne for at betaling af næsten samtlige faste og løbende udgifter bliver foretaget. Det gælder f.eks. rengøring, pool-service, el, gas og vand, eventuelle småreparationer mm. Du skal selv kun betale den årlige ejendomsskat, den årlige forsikring samt den kvartalsvise HoA (House owners Association = andel af fællesudgifter, se nedenfor), hvorfor regningen sendes direkte til din hjemmeadresse i Danmark. For denne ydelse betaler husejeren et fast månedligt beløb til management selskabet.

For det andet varetager management selskabet alt omkring den eventuelle udlejning af ferieboligen. Dette omfatter såvel markedsføring, registrering af lejemål, opkrævning af leje, udlevering af nøglekode mm., rengøring af huset før og efter lejemål, pool-tjek, eventuel løsning af problemer under lejemålet mm. For denne ydelse betaler husejeren ud af bruttolejen en fast provision (som regel mellem 15 og 20 % af lejen) til management selskabet. Management selskaberne kender udlejningsmarkederne, som ikke alene er USA, men praktisk taget lande over alt på kloden. Scan Estates Florida samarbejder med et management selskab, som gennem flere år har modtaget især mange skandinaviske lejere og i øvrigt yder en særdeles god og venlig service over for såvel ejere som lejere.

Som husejer kan du selv benytte dit hus præcis, som du har lyst til, ligesom du selv kan foretage udlejning eller låne huset til familie og venner og samtidig modtage den samme service, som er beskrevet ovenfor. I stedet for provision til management selskabet betaler du så typisk USD 50 pr. ophold/udlejning i huset, og modtager derfor de samme services ( kontrol, rengøring etc. )

Scan Estates Florida samarbejder i øvrigt med et erfarent og solidt udlejningsbureau i Norge, hvorfor vi også kan formidle udlejning til skandinaviske gæster, hvis dette foretrækkes. Uanset hvilket valg, du måtte træffe, er det forventeligt, at et nyt feriehus det første år kan udlejes (inklusive egen belægning) i ca. 30 uger om året og at dette antal uger som regel stiger yderligere i løbet af de næste år. Du får med eget password adgang til management selskabets hjemmeside, hvor du kan følge udlejningen af huset samt i øvrigt alle indtægter og udgifter forbundet dermed, ligesom du selv kan indlægge egne reservationer eller udlejninger.

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620