Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
Feriehus i Florida

Investering

Hvordan er resultat og regler, hvis du køber et feriehus som en ren investering?

Hvis jeg køber et feriehus i Florida som en ren investering?

Lad os antage, at du udelukkende er interesseret i at udnytte det utroligt attraktive husmarked i Florida og ikke selv vil benytte det købte feriehus til ferier?

Indledningsvis må du gøre det helt klart, at der i forhold til det danske skattevæsen ikke findes nogen fornuftig ”både-og-løsning”.

Scan Estates Florida’s statsaut. revisor har modtaget bindende forhåndstilsagn på, hvorledes du kan undgå privat beskatning i Danmark af udlejning af et feriehus i Florida, men det indebærer også at du (og din familie) fraskriver dig retten til selv at benytte det.

Aftenstemning i Florida

Det vil derfor af flere årsager være anbefalelsesværdigt at lade feriehuset købe i et amerikansk selskab – et såkaldt LLC svarende til et dansk ApS. Dette er ganske ukompliceret, og Scan Estates Florida kan henvise dig til et stort og anerkendt revisionsselskab, som har specialiseret sig i netop udenlandske køb af feriehuse til udlejning. Det pågældende selskab indregistrerer for et mindre beløb dit LLC i Florida og for ca. 6-800 USD om året udarbejdes revideret årsregnskab, som skal indsendes til de amerikanske skattemyndigheder. Der er nu tale om et rent US-selskab, hvorfor du ikke skal betale skat i Danmark, men derimod i Florida.

Fordelene ved at stifte et LLC som ejer af det amerikanske feriehus er som nævnt ovenfor flere: Udover de skattemæssige fordele, vil et LLC med en udenlandsk ejer opnå en række fordele, som alle er godkendt af de amerikanske skattemyndigheder. F.eks. er det godkendt, at en udenlandsk ejer (eller evt. 2 som ejer i fællesskab) mindst 1 gang om året kan rejse til Florida for at inspicere og kontrollere, at alt er som det skal være på og ved huset, og at udgifterne til flyrejse, hotelophold samt billeje mm. samtidig er fradragsberettigede for LLC-selskabet. Der kan desuden foretages afskrivning af husets møblering og inventar.

Golf i Florida

OBS! Såfremt du ønsker at eje en feriebolig i Florida i privat regi, er det ligeledes anbefalingsværdigt at benytte samme amerikanske revisionsselskab, som udelukkende beskæftiger sig med regnskab og revision, hvor udlændinges ejerskab af fast ejendom er involveret. Dine fordele herved overstiger hurtigt de skattemæssige og afskrivningsmæssige fordele, du bliver gjort bekendt med.

Scan Estates Florida kender ikke alle detaljer i den amerikanske skattelovgivning, hvorfor vor information gives uden ansvar. Vi tilråder enhver der ønsker at registrere sit ejendomskøb i et amerikansk LLC først at kontakte sin egen advokat og/eller revisor.

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620