Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
information-1-1200x612

Resorts og feriehuse

Information om de mange resorts og deres feriehuse

Nøglefærdige feriehuse

Inden for en køre-afstand på ca. 10 til 30 minutter til de fleste forlystelsesparker (med udgangspunkt i Disney World) er der gennem de seneste år bygget et stort antal af mindre og større ”ferie-byer” (resorts). Fælles for dem alle er, at de ligger i et lukket område med en fælles indkørsel/reception, og at de i det mindste har et stort fællesområde med en eller flere pools og ofte tennis- og andre boldbaner, fitnesscenter mm.

De større resorts har ofte desuden en eller flere barer og restauranter, andre forlystelsesaktiviteter og måske flere store svømmebassiner og egne golfbaner.

information-2-1200x482

Det kan ofte være en smagssag, om man ønsker at bo i et mindre og fredeligt resort eller et lidt større med mange aktiviteter – det er også blot et spørgsmål om valg, idet begge muligheder er til stede.

Kendetegnende for de mange resorts er, at de løbende er blevet udvidet, når et område er færdigt udbygget, hvorfor der konstant er mulighed for at købe en helt nybygget ferievilla eller måske et såkaldt ”townhome” (hvad vi på dansk vil kalde et rækkehus). Samtidig bliver der naturligvis også løbende sat ”brugte” huse til salg i de forskellige resorts.

At kalde husene for feriehuse er både korrekt og forkert. Korrekt, fordi de stort set udelukkende anvendes af deres ejere – eller lejere – som egentlige feriehuse; forkert, fordi der er tale om relativt store huse, der er bygget i samme kvalitet og med samme indretning og udstyr som de huse, mange amerikanske familier bor i overalt i Florida. Feriehuse på eksempelvis 400 m2 med 8 soveværelser (alle med eget badeværelse) er ikke noget særsyn – og i øvrigt ofte de huse, som ud fra et rent investerings- og udlejningssynspunkt giver det bedste udlejningsresultat.

information-3-1200x482

Feriehusene i de resorts, Scan Estates Florida samarbejder med, opføres af megastore amerikanske byggeselskaber, som er i stand til at levere et færdigt hus på cirka 6 måneder – inklusive delvis overdækket terrasse med privat pool/spa samt en lille have med græsplæne, buske og en håndfuld fuldvoksne palmer.

I de større resorts bygger hvert byggeselskab eksempelvis 50-100 huse (eller flere) om året. Efter amerikansk tradition ligger husene tæt og de er ikke omgivet af lige så store græsplæner, som vi kender det fra Danmark.

Måske er du allerede nu nysgerrig efter at se et par eksempler på et rækkehus og et feriehus med indretning og pris?

Nedenfor ser du et eksempel på en skøn, lys og moderne ferielejlighed i et mindre og hyggeligt resort, The Serenity, og efterfølgende viser vi et tilsvarende eksempel på et typisk stort feriehus, som ligger i et meget stort, men åbent og veludbygget og veldrevet resort, Crofton Springs at the Providence.

De anførte priser er gældende (med forbehold for mellemsalg) pr. 1. oktober 2017, men ændres løbende – og kun i én retning: opad!

Der er tale om 2 typiske eksempler; Scan Estates Florida samarbejder med mange store amerikanske byggeselskaber (flere af disse er i øvrigt noteret på New York-børsen blandt USA’s 500 største selskaber) og kontakter du os, vil vi kunne præsentere dig for et væld af andre muligheder. Tager du derefter en tur til Florida, vil du få fremvist en lang række alternative muligheder efter dit eget ønske, behov og pengepung.

Som ejer kan du selv indrette og møblere dit nye feriehus, men det er der stort set ingen som gør. Huset leveres med færdigt indrettet køkken efter dit eget valg inklusive alle tænkelige hårde hvidevarer og det samme gælder for alle badeværelser. I tillæg hertil kan man købe en færdig indretningspakke (der er selvfølgelig mange forskellige at vælge mellem), som indeholder alle møbler, tæpper, gardiner, persienner, lamper mm. Ja sågar såkaldt kunst på væggene i form af billeder hører med i pakken. Du modtager med andre ord et nøglefærdigt hus – lige til at rykke ind i, eller rettere: du er parat til at modtage de første lejere.

De mindste huse er typisk på omkring 200 m2 med stue/køkken og 4 soveværelser (med 3-4 tilhørende badeværelser). De største huse er op til dobbelt så store med stue/køkken + ekstra stue eller ”gameroom” samt 6-8 soveværelser (med 5-8 tilhørende badeværelser).

information-5-1200x800

The Retreat Townhomes i Serenity Resort er et fantastisk tilbud, hvor top moderne indretning med en del inspiration fra skandinavisk design går hånd i hånd med fremtidssikret, gennemtænkt teknisk indsigt (energibesparende A/C-system, ekstra isolering, solcelle belysning og mange andre finesser).

Rækkehus på 185 m2 i 2 etager med lille lukket overdækket privat terrasse m. lille pool; stue, åbent køkken, 3 soveværelser hver med eget badevær., solterrasse på øverste etage m.m., yderst velegnet til udlejning,

Fra USD 229.900

The Retreat Townhomes i Serenity Resort
The Retreat i Serenity Townhomes Resort

Vælger du hustype Coconut Palms i The Providence Resort får du noget af det bedste, markedet tilbyder: Et smukt og harmonisk indrettet hus på 300 m2 med åbent køkken samt stor stue med direkte udgang til stor overdækket terrasse med privat pool og spa; endvidere 2 store soveværelser med badeværelse samt ekstra rum til f.eks. spisestue, kontor eller ekstra soveværelse, garage til 2 biler.

På 1. sal stort master bedroom med meget stort badeværelse samt lille privat terrasse; desuden stor stue/gameroom + yderligere 3 soveværelser med hvert sit badeværelse. Huset ligger smukt og fredeligt i det meget eftertragtede resort The Providence med blandt andet sin egen skønne golfbane.

Pris fra USD 384.990

CroftonSprings_01
CroftonSprings_02

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620