Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
Kort Florida Orelando

Pris og finansiering

Er der andre udgifter til købet, f.eks. til ejendomsmægler?

Hvad koster et feriehus i Florida?

Køb og salg af fast ejendom foregår i USA på en helt anden måde end i Danmark. I USA har sælger og køber hver sin ejendomsmægler, og hele salæret betales af sælger, hvorefter det deles mellem sælgers og købers mægler. Det betyder i praksis, at du som køber af et feriehus i Florida i samarbejde med Scan Estates Florida får en rigtig god service og rådgivning, men absolut ingen udgifter i den forbindelse.

Den ejendomsmægler, du har som købsmægler, har ikke – som f.eks. herhjemme – et eller flere huse, som han helst skal have solgt, men er helt på din side og rådgiver dig – i princippet med udgangspunkt i samtlige huse, som er til salg.

Feriehus i Florida - køkken

Når du hjemmefra har fået ”blod på tanden” til at blive husejer i Florida gennem saglig og uddybende information og præsentation af nogle af de mange muligheder gennem Scan Estates Florida, vil det mest sandsynlige være, at du køber en flybillet direkte til Orlando eller Fort Lauderdale med Norwegian eller Miami med SAS og tager af sted på eventyr. Vor lokale ejendomsmægler sørger for at booke hotelovernatning (eller måske vil det være mere spændende at bo nogle dage i et feriehus i et resort?). Du vil nu i ro og mag blive eskorteret rundt for at se forskellige aktuelle muligheder af en skandinavisktalende mægler, og så er det op til dig finde ud af, om du vil være husejer i Florida og træffe et valg med hensyn til hus eller lejlighed, størrelse, pris, beliggenhed mm.

I Florida tilbyder de fleste byggeselskaber at give dig et hus ”på hånden” i 14 dage mod et a/conto-beløb på USD 5.000. Du får således tid og mulighed for at tage hjem og drøfte et eventuelt køb med bank, realkreditinstitut og/eller revisor. Slår du til, overføres de 5.000 dollar til din udbetaling, men ønsker du alligevel ikke at købe, returneres beløbet til din bankkonto.

udgifter-3-1200x800

Som sagt, så gjort: Vores lokale mægler i Orlando-området er sandsynligvis den mægler, som kender de skandinaviske kunder bedst gennem flere års arbejde i denne branche. Vor vigtigste opgave er at sikre, at du får den bedste service, og at du køber det bedste hus i den bedste kvalitet til den bedste pris.

Med andre ord: Det amerikanske system med køb og salg er på mange måder organiseret meget mere sikkert og transparent end i de fleste lande i Europa. Til din store fordel!

Amerikanske ejendomsmæglere har ingen huse til salg i eksklusivitet, som vi kender det fra f.eks. Danmark. De er ikke bundet af at skulle sælge ét eller flere bestemte huse, men er helt frit stillet i forhold til mange forskellige sælgere og forskellige byggeselskaber. Ingen ”skjulte dagsordener” og mæglerens honorar, som betales af sælger, er det samme (men selvfølgelig afhængig af den endelige salgspris) uanset, hvilket hus køber ender med at vælge. Til din store fordel!

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620