Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
Feriehus i Florida - Stue

Scan Estates Florida ApS

Hvem er vi? Hvad kan vi tilbyde dig?

Scan Estates Florida ApS

Mit navn er Frederik Heegaard, stifter af Scan Estates Florida ApS.

I 1968 stiftede jeg NOVASOL, som jeg i 2002 solgte til Wyndham Worldwide, USA’s største selskab inden for hotel- og turismeindustrien. NOVASOL havde på det tidspunkt – med ca. 19.000 individuelle feriehuse i 17 europæiske lande og mere end 1.000 medarbejdere på lønningslisten – udviklet sig til at blive verdens største organisation for udlejning af feriehuse. I dag er NOVASOL med ca. 40.000 feriehuse fortsat nr. 1 worldwide i denne branche.

Jeg havde egentlig ikke regnet med at skulle beskæftige mig mere med feriehuse, men jeg havde det på samme måde som en gamle cirkushest, der vrinsker, når den lugter savsmuld og vil tilbage i manegen, da jeg for nogen tid siden blev opfordret til at repræsentere det skandinaviske mæglerselskab, som vi arbejder sammen med.

Igennem de seneste 10 år har i hundredvis af Skandinaviske familier købt deres eget feriehus eller ferielejlighed som næsten nabo til Disney World og de mange andre forlystelsesparker i Florida. Vort ejendomsmæglerselskab i Florida er licensieret mægler og broker, og dermed myndighedsansvarlig for alle ejendomstransaktioner

For nogle år siden købte jeg selv en vidunderlig ferielejlighed i Florida – ganske vist i den sydlige del – og fik ved den lejlighed genopfrisket mit mangeårige kendskab til international handel og udlejning af feriehuse.

Dette kendskab stiller jeg nu til rådighed for danskere, som enten allerede drømmer om at blive ejere af en skøn feriebolig i Florida, eller som efter at have stiftet bekendtskab med de mange spændende muligheder, som findes for at holde gratis ferie i Florida, finder at denne drøm også må blive deres.

Ja, du læste rigtigt – ”gratis ferie”, skrev jeg ovenfor. Det er faktisk muligt i dag at holde eksempelvis 2 x 3 ugers ”gratis” ferie i egen feriebolig takket være en kombination af en yderst attraktiv lav pris på feriehuse og –lejligheder i Florida og et effektivt arbejde med at udleje disse ferieboliger, når du ikke selv benytter dem.

God fornøjelse med at læse mere om ejendomskøb i Florida og ”gratis ferie”, men kontakt os gerne for yderligere information. Det koster ikke andet end lidt af din tid, men den kan vise sig at være givet rigtig godt ud.

Drømmen om feriehus i Florida
Frederik Heegaard - indehaver og partner af Scan Estates Florida

Frederik Heegaard
Indehaver og Partner

Torben Winther - Partner i Scan Estates Florida

Torben Winther
Partner

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620