Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
Feriehus i Florida til salg

Investering

Hvad er næste skridt?

Hvorledes fungerer udlejningen?

Er du blevet varm på tanken om at blive husejer i Florida, skal du næppe vente for længe med at tage det næste skridt. De gode huse sælges først, priserne stiger løbende, og selv om det er lidt mere usikkert, hvornår dollarkursen ændres, så regner alle med at det kun er et spørgsmål om tid, før vi skal betale flere danske kroner for en amerikansk dollar end, hvad vi gør i dag.

Næste skridt kunne derfor være at kontakte Scan Estates Florida og aftale et møde – hjemme hos dig selv eller gerne på vort kontor – hvor vi kan fortælle lidt mere om de spændende muligheder og være lidt mere konkrete end hvad der er muligt på en hjemmeside eller i en brochure. Vi kan bl.a. vise dig nogle eksempler på forskellige gode resorts samt forskellige hustyper, indretning, planskitser, vejledende priser og meget mere.

Strand i Florida

Er du herefter fortsat positivt interesseret i at afsøge markedet og mulighederne for at gøre en god investering, bør du tage en tur til Florida. Der er nu hver uge flere direkte fly fra København til Orlando samt Fort Lauderdale desuden Miami med SAS. Scan Estates Florida ordner gerne det praktiske i denne forbindelse, herunder bestilling af hotel og lejebil samt det allervigtigste: På baggrund af dine ønsker og forestillinger vedrørende beliggenhed, type feriehus, rækkehus eller ferielejlighed, eventuelt i en bestemt resort mm., tilrettelægger vi et par rundture med vor mægler til de mest attraktive steder. Du vil se flere resorts samt modeller af de huse, townhomes og ferielejligheder, som bygges lige nu samt få svar på dine spørgsmål – også de mange, som først dukker op, når man endelig er fremme på stedet. Og vi lover at give dig en helt igennem serviceorienteret og strengt faglig rådgivning – uden nogen form for omkostning for dig.

Og husk i denne forbindelse: Det amerikanske system for køb og salg af fast ejendom er helt anderledes skruet sammen end det, vi kender i Danmark, og i øvrigt meget bedre og mere trygt for dig som køber. Din mægler er ikke repræsentant for en sælger, som er desperat for at få sit hus solgt, men er 100 % købers repræsentant. Og så koster vores rådgivning fra Scan Estates Florida herhjemme samt fra ejendomsmælgeren i Florida dig ikke én krone.

Måske er du husejer i Florida kort tid efter, du aftaler det første møde med Scan Estates Florida!

Som dansk statsborger kræver det ikke nogen særlig tilladelse – hverken i USA eller i Danmark – at erhverve fast ejendom i Florida. Den eneste forskel mellem udlændinge og amerikanere opleves først, når huset på et tidspunkt skal sælges, i hvilket tilfælde de amerikanske skattemyndigheder beholder 15 % af salgsprisen som et slags sikkerhedsdepositum indtil alle formaliteter er afklarede og enhver har fået sit.

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620