Ring nu på: +45 31 620 620 el. 53 620 620 | Skriv til os her.
Beach in Florida

Florida og Orlando

Facts om Florida og området omkring Orlando

Florida – ”the sunshine state”

Florida kaldes officielt ”The Sunshine State”, og det står ikke alene trykt på samtlige bilers nummerplader – der er også noget om snakken. Solen skinner stort set hele året og dagstemperaturen ligger om sommeren omkring 28-30 grader (sjældent højere) og om vinteren omkring 23-24 grader (sjældent lavere). Havvandet holder en temperatur, som kun ligger få grader lavere end nævnte lufttemperatur. Floridas fantastiske klima er et kolossalt plus, som skaber helårsturisme.

Florida (knap 20 millioner indbyggere) hører til en af USA’s hurtigst udviklende stater og er netop nu blevet den største turistmagnet i USA – efterfulgt af New York! Alene Orlando-området tiltrækker nu op mod 105 millioner turister om året, hvoraf hovedparten kommer på grund af de mange oplevelsesparker (Disney World, Epcot, Universal Studios, Legoland, Sea World, Wet ’n Wild og mange flere), men også på grund af nærheden til Kennedy Space Center.

Kennedy Space Center

Området udvikles konstant og såvel de offentlige myndigheder som private har netop besluttet at investere nye milliardbeløb i ikke alene udbygning af de eksisterende forlystelsesparker, men også i infrastrukturen (vejnet, Orlando International Airport mm.). Der er næppe nogen stater i USA, hvor investeringsniveauet er så højt som i Florida.

Disse store investeringer har banet vejen for opførelse af de mange såkaldte ”resorts” med i alt tusindvis af feriehuse, som ligger i Orlando-Kissimmee området med hurtig adkomst til forlystelsesparkerne. Især i de sidste 10 år op til finanskrisens start i 2008 var nybyggeriet glødende, men blev så slået stort set ”tilbage til start” med enorme prisfald. I 2017 ligger prisniveauet for feriehuse og –lejligheder nogenlunde på det samme niveau, der var gældende i 2007, selv om de seneste 2-3 år har udvist årlige prisstigninger på 8-10 %.

Resort in Florida - Scan Estates Florida

Mest interessant er det imidlertid, at priserne på de mange helt nye feriehuse, som bygges i år, er markant smittet af det generelt lave prisniveau. Prøv selv at sammenligne med et nybygget dansk feriehus, hvor du skal regne med at betale op imod 2,0 mio. kr. for et feriehus på ca. 100 m2, naturligvis afhængigt af beliggenhed mm. I Florida får du for den samme pris et nyt feriehus på ca. 250 m2.

Og gælder det muligheden for udlejning, så er der næppe mange danske feriehuse på 100 m2, som du kan udleje i 30-35 uger om året!

Sea World in Florida

Ring til os i dag
og hør, hvordan vi finder
dit drømmehjem i Florida

+45 31 620 620


+45 53 620 620